Archive for the ‘Stretchjeans’ Category

Crazy Age är verkligen craaaazy!

Tuesday, October 23rd, 2012

Har ni hört talas om Crazy Age stretchjeans? För er som inte har det kan jag i alla fall berätta att det är tajta stretchjeans som är ganska rejält utsvängda nedtill. Men det som är särskilt uppseendeväckande är också att de är “low cut”, alltså låg midja. Väldigt låg midja kan jag tillägga. Så låg att man inte kan ha vissa trosor under. Själva modellen är känd för att vara sexig. Men det är inte det enda. De är också blekta i mönster på själva tyget och sedan har de strasstenar, små dragkedjor och broderier (oftast i rosa) föreställande allt möjligt, typ blommor, bokstäver m.m.

 

 

Nu har jag äntligen skaffat mitt eget par Crazy Age jeans och jag kan säga som så här, att om ni inte tycker om att folk tittar till på stan och liknande så köp inte detta märke. ;) De är väldigt uppseendeväckande och jag skulle inte ha dem på en släktfest kan jag säga. Dessa är crazy pants helt enkelt. ;) Men på en fest med polarna – go for it! Du kommer få massor av komplimanger. Samma sak där, tål du inte att få uppmuntrande komplimanger av killar (ni vet säkert vad jag menar, hehe) så köp inte dessa. En kille var väldigt fascinerad av dem och sa: “De där är sexiga. Du vet, en del tjejer vet inte hur man är sexig, men du vet det!” Okej, han var kanadensare så kanske blev översättningen här knasig, men ändå. Detta är vad Crazy Age kommer att göra för dig.

Det bästa med dem kanske är att de är sköna fastän det är tajta stretchjeans, fastän det är låg midja och fastän de har en massa små prylar fastsydda överallt. Man känner sig fin i dem, de är perfekt skurna för att smickra kvinnokroppen. Kostnaden? På min beskrivning låter det som om de är dyra men de är faktiskt billiga. I Sverige kanske de kostar typ 400 kronor? Men jag köpte mina från ett engelskt företag på eBay och då kostade de 330. Det sjuka var att jag var TVUNGEN att köpa dem! Jag blev beroende av dem, kunde inte tänka på något annat på flera dagar! Nu när de är mina så ler jag varje gång jag tänker på dem, jag är kär i dessa jeans!

 

Vinrött – höstens snyggaste färg?

Tuesday, October 16th, 2012

Har ni märkt nu att alla bloggare har vinröda jeans nu? Antingen stuprörsjeans eller stretchjeans. Och det är ju bara SÅÅ snyggt! Men törs man köpa några nu? Jag menar, ALLA kommer ju ha dem? Man kommer ju känna sig som en fjortis, en sån där riktig modebloggare… ;) Så det är ju knappast originellt. Men jag tror jag ska köpa ett par ändå. På senaste tiden har jag varit dålig på att använda byxor. Det har bara blivit kjol och klänningar med leggings på sistone. Så jag skulle behöva motiveras för snart kommer en kallare årstid och då kan det vara bra om man säger så. Och egentligen, vem bryr sig om ifall man är originell eller ej, bara det är snyggt!

Men jag vill ha dessa vinröda jeans billigt helst eftersom de kanske bara kommer att vara inne i år och uttjatade om några månader. Nu har jag hittat det perfekta priset här. 75 kronor (ungefär) inklusive frakt. Som hittat eller? ;) Finns ju massa andra färger där också om man skulle ändra sig. Kanske lila vore snyggt?

Men alltså nu kommer vi till det sedvanliga problemet: Vad ska man ha till ett par vinröda jeans? En svart t-shirt? En grå oversize topp? Eller en blasé vit tunika? Hur skulle ni kombinera det? Jag vill ha något bohemiskt men ändå glammigt, kanske lite rockigt? Det skulle passa tror jag.

Reggad på Commo.se     Blogglista.se     Prylsamling     TOP 100 SWEDISH SITES     Framkalla bilder     Addlink.se     Nettop.se     BloggRegistret.se