Plutteliten, kort jeansväst

Posted On: Tuesday, October 9th, 2012 at 1:13 pm

Yes, jag har redan hittat en kort jeansväst, modell dam, till kjolen som jag snackade om för ett tag sen! Den är galet trång alltså, som en korsett. Jag får hålla in bröstkorgen om jag ska kunna knäppa den. En Wrangler är det och själva det parti som går över axlarna är inte gjort av denim utan det är liksom vita remmar och sedan knappar ner mot själva jeansvästen. Nedtill är den spetsig och som sagt väldigt kort så att den går över bysten och gör att brösten ser större ut och är mycket smickrande! Den passar bäst om man har ett helt vitt eller svart linne under, eller möjligtvis en v-ringad topp. Inte tryck under, det blev konstigt när jag testade i alla fall. Ska leta efter fler plagg här.

Jag tänkte ha den till min jeanskjol som är nästan i samma färg, inte exakt samma som västen, men tillräckligt nära för att antagligen ingen ska märka någonting. Samma sak med mina blå stretchjeans, de blir perfekta att ha västen och en vit topp till. Det enda jag är orolig för är om man går på någon fin middag och äter en massa. Då lär man ju spräcka den, haha!

Det som kan vara svårt med jeanstyg är att det kan vara svårt att hitta samma färg om man vill kombinera två plagg (eller skor för den delen, finns ju stövlar i denim och allt möjligt nuförtiden). Jag lovar att det är en konspiration av affärerna för att man ska handlar flera plagg i samma butik. *Skojade bara* Sen måste man ju såklart inte ha samma färg på jeansväst och byxor heller. Även om min mamma tycker det. Hon sa en gång att man ABSOLUT inte kunde ha svarta jeans och blå väst, för “det ska alltid vara samma färg på västen som på jeansen”. Says who? Detta var även på den tiden då jag var hårdrockare och då skiter man ju om möjligt ännu mer i såna töntiga regler från typ 1800-talet. :P Nej, det var sista gången min mamma fick agera fashion consultant åt mig. ;)

 

Tags: ,

Categories: Västar

Leave a Reply

Reggad på Commo.se     Blogglista.se     Prylsamling     TOP 100 SWEDISH SITES     Framkalla bilder     Addlink.se     Nettop.se     BloggRegistret.se