Vinrött – höstens snyggaste färg?

Posted On: Tuesday, October 16th, 2012 at 9:15 am

Har ni märkt nu att alla bloggare har vinröda jeans nu? Antingen stuprörsjeans eller stretchjeans. Och det är ju bara SÅÅ snyggt! Men törs man köpa några nu? Jag menar, ALLA kommer ju ha dem? Man kommer ju känna sig som en fjortis, en sån där riktig modebloggare… ;) Så det är ju knappast originellt. Men jag tror jag ska köpa ett par ändå. På senaste tiden har jag varit dålig på att använda byxor. Det har bara blivit kjol och klänningar med leggings på sistone. Så jag skulle behöva motiveras för snart kommer en kallare årstid och då kan det vara bra om man säger så. Och egentligen, vem bryr sig om ifall man är originell eller ej, bara det är snyggt!

Men jag vill ha dessa vinröda jeans billigt helst eftersom de kanske bara kommer att vara inne i år och uttjatade om några månader. Nu har jag hittat det perfekta priset här. 75 kronor (ungefär) inklusive frakt. Som hittat eller? ;) Finns ju massa andra färger där också om man skulle ändra sig. Kanske lila vore snyggt?

Men alltså nu kommer vi till det sedvanliga problemet: Vad ska man ha till ett par vinröda jeans? En svart t-shirt? En grå oversize topp? Eller en blasé vit tunika? Hur skulle ni kombinera det? Jag vill ha något bohemiskt men ändå glammigt, kanske lite rockigt? Det skulle passa tror jag.

Tags:

Categories: Stretchjeans

Leave a Reply

Reggad på Commo.se     Blogglista.se     Prylsamling     TOP 100 SWEDISH SITES     Framkalla bilder     Addlink.se     Nettop.se     BloggRegistret.se