Crazy Age är verkligen craaaazy!

Posted On: Tuesday, October 23rd, 2012 at 12:25 pm

Har ni hört talas om Crazy Age stretchjeans? För er som inte har det kan jag i alla fall berätta att det är tajta stretchjeans som är ganska rejält utsvängda nedtill. Men det som är särskilt uppseendeväckande är också att de är “low cut”, alltså låg midja. Väldigt låg midja kan jag tillägga. Så låg att man inte kan ha vissa trosor under. Själva modellen är känd för att vara sexig. Men det är inte det enda. De är också blekta i mönster på själva tyget och sedan har de strasstenar, små dragkedjor och broderier (oftast i rosa) föreställande allt möjligt, typ blommor, bokstäver m.m.

 

 

Nu har jag äntligen skaffat mitt eget par Crazy Age jeans och jag kan säga som så här, att om ni inte tycker om att folk tittar till på stan och liknande så köp inte detta märke. ;) De är väldigt uppseendeväckande och jag skulle inte ha dem på en släktfest kan jag säga. Dessa är crazy pants helt enkelt. ;) Men på en fest med polarna – go for it! Du kommer få massor av komplimanger. Samma sak där, tål du inte att få uppmuntrande komplimanger av killar (ni vet säkert vad jag menar, hehe) så köp inte dessa. En kille var väldigt fascinerad av dem och sa: “De där är sexiga. Du vet, en del tjejer vet inte hur man är sexig, men du vet det!” Okej, han var kanadensare så kanske blev översättningen här knasig, men ändå. Detta är vad Crazy Age kommer att göra för dig.

Det bästa med dem kanske är att de är sköna fastän det är tajta stretchjeans, fastän det är låg midja och fastän de har en massa små prylar fastsydda överallt. Man känner sig fin i dem, de är perfekt skurna för att smickra kvinnokroppen. Kostnaden? På min beskrivning låter det som om de är dyra men de är faktiskt billiga. I Sverige kanske de kostar typ 400 kronor? Men jag köpte mina från ett engelskt företag på eBay och då kostade de 330. Det sjuka var att jag var TVUNGEN att köpa dem! Jag blev beroende av dem, kunde inte tänka på något annat på flera dagar! Nu när de är mina så ler jag varje gång jag tänker på dem, jag är kär i dessa jeans!

 

Tags: , ,

Categories: Stretchjeans

Leave a Reply

Reggad på Commo.se     Blogglista.se     Prylsamling     TOP 100 SWEDISH SITES     Framkalla bilder     Addlink.se     Nettop.se     BloggRegistret.se