Mina jeansshorts, för korta för dig?

Posted On: Wednesday, October 31st, 2012 at 8:28 am

Jaaa, jag vet att typ alla andra också har köpt slita dip-dye jeansshorts i år. Men vadå, man var ju bara tvungen! Så galet snyggt! Jag tycker faktiskt att lågbudgetmärkena som Gina Tricot och H&M lyckades grymt bra med sina versioner av detta fantastiska plagg. För mig blev det dock Fashion Against AIDS och jag valde lugnt de bruna/vita/rosa shortsen. De är craaaazy! De är slitna vid fickorna och så är det som sagt dip-dye. Så överst är de bruna eller beiga eller vad man ska säga, sen kommer det ett litet parti med vitt och sedan rosa längst ner.

Vad har man då till de här jeansshortsen? Jag har en jättesnygg svart topp med ett rosa hjärta på och den är perfekt till dem för det är samma rosa färg. Men så råkade det komma sig att jag inte hade med mig denna till en släktings landställe. I stället tog jag ett paljettlinne som är rätt så långt fast man kan knyta det i midjan så att en liten volang bildas längst ner. På med det alltså. Men fy fasiken vad jag blev utstirrad! Inte var det glada blickar heller, utan det var liksom ogillande olämplighetsblickar. Ni vet. ;) Nästa dag hintades det inte så diskret att “Måste alla fjortisar gå omkring med pyttesmå shorts, jag vill inte ha deras nakna rumpa upptryckt i ansiktet!” Med den inställningen har man nog rätt mycket att störa sig på när man gått på stan denna sommar. För hur många har inte slitna, korta jeansshorts och en topp som inte är instoppad utan hänger ner lite? Och det här var inte ens på stan utan det var på ett privat landställe. My god. Ja hörni, så går det när man försöker vara snäll och stödja ett märke mot AIDS. ;)

Men ändå, strunta i såna här kommentarer utan bär dina korta jeansshorts med stolthet!

 

Tags: , , ,

Categories: Shorts

Leave a Reply

Reggad på Commo.se     Blogglista.se     Prylsamling     TOP 100 SWEDISH SITES     Framkalla bilder     Addlink.se     Nettop.se     BloggRegistret.se