Affliction jeans är galet galna

Posted On: Tuesday, November 6th, 2012 at 8:34 am

På jakt efter slitna jeans för herrar eller killar eller vad du nu kallar det för? Då har jag det perfekta tipset till dig: Affliction! De är för herrar vad Crazy Age är för damer. Galet coola. Affliction är alltså UFC:s eget klädmärke (ni vet, Mixed Martial Arts-organisationen?). De har otroligt häftiga kläder och bland annat då jeans. Det enda tråkiga med dem är att de till skillnad från Crazy Age är väldigt dyra. Man sätter typ i halsen när man får reda på vad de kostar och det är ju slitna jeans vi pratar om! Trasiga grejer till hutlösa priser! Haha. Men ändå, värt det såklart. För det är inte varje dag man ser brallor med så många detaljer på. Här kan ni se en bild:

http://mmafever.blogspot.se/2008/09/affliction-garbage.html

(Bläddra ner så ser ni den och försök bortse från att det här är en negativ post om dem. ;) ) Dock är det här inte på långa vägar den coolaste modellen jag har sett. Men Affliction har inte bara jeans utan även massor av andra kläder också. Allt är lika coolt om man gillar stilen. Det är liksom inte hårdrockigt eller metalkläder men det påminner om det.

Det ska finnas någon butik i Stockholm som säljer slitna Affliction jeans men jag kan inte komma ihåg var den ligger. Om ni minns får ni gärna tipsa i kommentarerna. Men annars kan det ju vara idé också att gå in på Tradera och kolla om det kommit in något i den stilen. Inte för den stilrene dock eller den som gillar diskreta kläder (fast varför skulle man göra det om man vill ha slitna jeans?).

Tags: ,

Categories: Herrjeans

Leave a Reply

Reggad på Commo.se     Blogglista.se     Prylsamling     TOP 100 SWEDISH SITES     Framkalla bilder     Addlink.se     Nettop.se     BloggRegistret.se