Supersnygg mörkblå jeansklänning från JC

Posted On: Wednesday, November 14th, 2012 at 1:38 pm

Jag hittade för ett tag sen en fantastiskt snygg jeansklänning från JC på Tradera! Stadig i tyget som jag älskar. Dragkedja framtill över nästan hela klänningen. Färgen är liksom mörkt blå, nästan åt det gråsvarta hållet fast inte riktigt. Vet ni vad jag menar för typ av jeanstyg?

Först hade jag tänkt köpa någon form av snickarkjol, typ en hängselkjol, för de tycker jag är balla eftersom man kan ha någonting under, kanske en bandeautopp eller liknande. Fast sen fick jag syn på den här och bara “wow!”. Så det fick bli den. Den är dock snygg utan någonting under. Jag gillar den för det måste inte vara fest för att man ska använda den. Utan den är mer casual. Så typ om man ska bort någonstans fast det inte formellt sett är fest. Eller typ om man går på stan och shoppar – fast då får det lov att vara på en charterresa, det blir sällan så varmt i Sverige och jag gillar den inte med strumpbyxor under. Jag har ALLDELES för mycket festkläder, hihi. Jag får stoppa mig själv för att inte köpa fler. Men vardagsklänningar som den här är rätt så praktiska och jag gillar som sagt när det är lite mitt emellan. En bra sida jag hittade också, med fler klänningar.

Tänkte ha mina nya kilklackssandaler till. Det är skitsnyggt med skor med remmar till en sådan här jeansklänning. Faktiskt så är det lite blått i de sandalerna jag har. Men om man ska ha skor av denim till så får man nog välja samma färg, annars blir det knasigt.

Haha, jag får nog ta och boka en sista minuten-resa här om det här ska kunna bli verklighet! Väldigt kalla kläder denna årstid. ;)

Tags:

Categories: Klänningar

Leave a Reply

Reggad på Commo.se     Blogglista.se     Prylsamling     TOP 100 SWEDISH SITES     Framkalla bilder     Addlink.se     Nettop.se     BloggRegistret.se