Mina hemliga tips för hur man hittar de billigaste jeansen

Posted On: Tuesday, November 20th, 2012 at 2:20 pm

Om ni vill ha supertips på var man kan hitta billiga jeans så har ni kommit rätt. Allt är relativt. Det finns billigt och så finns det BILLIGT! Know what I mean? För några år sedan var jag ute och shoppade på stan (länge sen nu, nuförtiden köper man ju allt från nätet). Jag var på jakt efter ett par jeans. Men alla kostade typ mellan 800 och 1400! Alldeles för mycket för mig. Jag vill hellre ha många än ett fåtal dyra. Till slut hittade jag ett par på H&M Divided för 400 kronor och bara: “Ååååh vad billigt!”

Men när man kollar runt lite på nätet kan man faktiskt hitta oförskämt billiga jeans. Nu ska jag lära er hur. Antingen Tradera eller eBay är det som gäller. Om ni köper från eBay kan ni betala direkt och behöver inte vänta på att en auktion ska bli färdig. Då kan ni hitta byxor för så lite som 75 spänn, inklusive frakt. Men då är det asiatiska kläder vi snackar. Och då KAN det, once in a blue moon, bli så att man åker på tull. Men det brukar inte hända jätteofta. Men även om det skulle hända så blir det billigare än vanliga jeans här i Sverige. Om man vill vara säker på att det inte blir tull och om man vill köpa från mer seriösa företag som säljer till rätt bra kvalitet trots priset, köp då från brittiska företag på eBay. Då kan man hitta väldigt billiga jeans och det beror på att det som säljs ofta är överblivet från någon affär, samt att moms och frakt är lägre i England (japp, det är billigare att skicka någonting tungt från Storbritannien till Sverige än vad det är att skicka inom Sverige).

Ser ni jeans eller något annat ni vill ha på Tradera (eller kanske någon annanstans) och det är en professionellt tagen bild, alltså en företagsbild och ni ser ett “köp-nu-pris” som ni tycker är för högt, gör då så här: Ta tag i bilden, släpa den till Googles bildarkiv och gör en sökning. Den kommer att hitta likadana bilder, kanske från något företag som säljer plagget billigare. Det var mina supertips för idag. ;) Kan ni fler får ni gärna tipsa här i kommentarerna!

Categories: Jeans

Leave a Reply

Reggad på Commo.se     Blogglista.se     Prylsamling     TOP 100 SWEDISH SITES     Framkalla bilder     Addlink.se     Nettop.se     BloggRegistret.se