Apsnygg jeanskjol från Fornarina

Posted On: Wednesday, October 3rd, 2012 at 12:15 pm

Äntligen har jag hittat en jeanskjol som går till knäna! Det finns som ni vet otaliga jeanskjolar där ute men de är ju nästan alltid väldigt korta. Kort kjol är snyggt, inget snack om det, men ibland vill man ha något lite mer städat, varmt, rejält… ja, ni förstår. Jag tror jag höll på i två månader och titta på Tradera innan jag äntligen hittade den. Så pass svårt är det. ;) Men nu har jag den äntligen i min ägo och den kommer från Fornarina. Väldigt tjock i tyget vilket jag gillar, jag gillar det mer än sladdrig jeanstyg av någon anledning. Midjan är relativt hög och gör att man ser väldigt lång och smal ut i den. :)

Nu återstår bara att fundera ut vad man ska ha till den. Jag hade tänkt en vit, v-ringad, helt vanlig topp utan tryck och så en kort jeansväst ovanpå. Denna måste naturligtvis vara i samma färg som jeanskjolen och det är lättare sagt än gjort. Man kan tycka att denim är denim men det finns hur många nyanser som helst av den blå sorten! Och hur svårt är det inte att pricka rätt om man köper över nätet. Men jag älskar sådana här problem och kommer inte att ge mig förrän jag lyckas.

Skor då, vad kan man ha? Jag tycker vadlånga stövlar är jättesnyggt till lång jeanskjol av den här modellen. Eller vanliga ballerina flats. Eller varför inte pumps eller stövletter? Det finns rätt mycket som fungerar. Nu kommer ytterligare en fråga – ska man ha toppen instoppad eller utanpå? Jag kan tänka mig att utanpå blir bäst för kanten högst upp på kjolen är inte så himla fin faktiskt. Sen kan man ju ha ett brett bälte i midjan också, annars kanske den ser lite väl hög ut, jag vet inte.

Tags: , ,

Categories: Kjolar

Leave a Reply

Reggad på Commo.se     Blogglista.se     Prylsamling     TOP 100 SWEDISH SITES     Framkalla bilder     Addlink.se     Nettop.se     BloggRegistret.se